1. Olen varaamassa ensimmäistä kitaratuntiani. Kuinka nettiajanvaraus toimii?

Nettiajanvarauksesta voit valita kitaratunnin kalenterissa vapaana olevalle ajankohdalle. Jos olet varaamassa aikaa Helsingin toimipisteelle, tarkistathan ennen varausta Sörnäisten toimipisteen poikkeavan aikataulun Ajanvaraus-sivulta.

Varauksesi jälkeen olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja voimme sopia opetuksen sisällöstä tarkemmin.

Voit myös varata ajan puhelimitse: p. 0453197178 tai sähköpostitse: info(at)lummetunes.fi

2. Kenelle tunnit ovat tarkoitettu?

Tunnit ovat tarkoitettu kaikenikäisille ja -tasoisille.

Tunneilla voidaan esimerkiksi opiskella suosikkikappaleitasi, teoriaa (asteikot, nuotin luku, soinnut jne.), tekniikkaa ym. Opetus suunnitellaan aina opiskelijan henkilökohtaisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

3. Mikä on ensimmäisen tunnin sisältö?

Ensimmäinen tunti on puoli tuntia pidempi kuin muut tunnit, jotta aikaa jää opetuksesta keskusteluun. Ensimmäisen tunnin aikana käydään opiskelijan toiveita ja tavoitteita tarkemmin läpi noin puoli tuntia ja loppuaika on varsinaista kitaraopetusta.

4. Täytyykö minun käydä joka viikko samana päivänä ja samaan kellonaikaan tunneilla?

Ei tarvitse. Voit itse valita ajankohdan ja tulla tunneille aina, kun ajanvarauskalenterissa on vapaa aika.

Tämä koskee kaikkia tunteja (Single, Six-Pack ja Big-Pack). Voit siis käyttää kitaratuntipaketin tunnit haluamassasi rytmissä, esim. kerran kuukaudessa, jos se sopii elämäntilanteeseesi parhaiten. Kehittymisen kannalta suositeltavaa kuitenkin on, että tunneilla käytäisiin keskimäärin kerran viikossa.

5. Olen aloittamassa kitaransoittoa. Miten valitsen itselleni sopivat soittovälineet?

Autan soittovälineiden valinnassa sähköpostitse tai puhelimitse ennen ensimmäisen tunnin alkua. Voimme myös suunnitella soittovälineiden hankintaa kitaratunnin aikana.

Tarjoan lisäksi maksullista palvelua, jossa tulen musiikkiliikkeeseen auttamaan välineiden valinnassa. Kysy tarjous.

6. Tarvitsenko muistiinpanovälineitä, vahvistinta tai muita välineitä tunneille?

Et tarvitse, mutta voit toki ottaa ne mukaan. Meiltä saat halutessasi valmiit muistiinpanot ja materiaalit. Opetustilan vahvistimet, johdot, efektit ja muut tarvittavat välineet ovat myös käytössäsi tunnin aikana.

Tärkeintä on, että sinulla olisi oma kitara mukana, mutta myös kitaran lainaamisesta opetuksen ajaksi voidaan sopia erikseen.