STUDIOKITARISTI

Tarvitsetko akustisen tai sähkökitaran soittajaa studioon? Haluaisitko valmiit kitararaidat editoituna projektiisi?

Tarjoan 16 vuoden kokemuksella muusikon palveluita erilaisiin projekteihin. Saatavilla on modernia ja vanhaa, kevyttä ja raskasta saundia tarpeen mukaan. Yhteydenotot ja tarjouspyyntöjä voit kysyä sähköpostitse tai puhelimitse.

SävellyKSET

Tarvitsetko valmiin sävellyksen tai apua sävellyksen loppuun asti tekemisessä? Tarjoan monipuolista ja modernia sävellyspalvelua.

Käytössäni on PC-pohjainen Pro Tools 12 -äänitysohjelma ja erityisesti moderniin kitaraäänittämiseen erikoistunut laitteisto ja ohjelmisto.

Lumme Tunes sävellyksiä

Allaolevien äänitteiden tarkoitus on esitellä sävellyksiäni monipuolisesti. Äänitteet ovat demo-laatuisia ja ne ovat kevyesti sovitettuja, jotta voin tarjota sinulle neutraalin näkökulman kappaleisiin sekä enemmän sovitusvapauksia.

Äänitteissä, joissa ei ole laulua, johtava kitaramelodia on tarkoitettu laulumelodian tekemisen tueksi tai laulettavaksi sellaisenaan. Kaikki sävellykseni ovat muokattavissa ja sovitettavissa tarpeiden mukaan. Teen sävellyksiä jatkuvasti lisää, joten kysy rohkeasti lisätietoja!